enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

Göztepe’den Trabzonspor maçında destansı galibiyet: Yaklaşık 70 dakika 10 kişiyle…

Göztepe’den Trabzonspor maçında destansı galibiyet: Yaklaşık 70 dakika 10 kişiyle…
Advert
26.10.2024 21:36
0
A+
A-

Başlık: Göztepe, Trabzonspor’u 10 Kişiyle Tarihi Bir Galibiyetle Yendi

Gövde:

İzmir ekibi Göztepe, Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor’u 2-1 yenerek tarihi bir başarı elde etti. Karşılaşmanın 28. dakikasında Anthony Dennis’in gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan Göztepe, dezavantajlı duruma düşmesine rağmen mücadelesinden ödün vermedi.

İlk yarı golsüz geçerken, ikinci yarıda Isaac Solet’in 60. dakikadaki golüyle Göztepe öne geçti. Ancak Trabzonspor, sadece beş dakika sonra penaltıdan Simon Banza’nın golüyle durumu eşitledi.

Eksik olmasına rağmen oyun disiplininden vazgeçmeyen Göztepe, Trabzonspor’un baskısına rağmen direnmeyi başardı. 90+2. dakikada David Tijanic’in attığı golle Göztepe, önemli bir galibiyet aldı.

Bu sonuçla Göztepe, puanını 15’e yükseltirken, Trabzonspor ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve 12 puanda kaldı. Göztepe’nin bir sonraki maçı Gaziantep FK ile, Trabzonspor’un ise Fenerbahçe ile olacak.

Isaac Solet İki Gol Atarak Parladı

Sarı-kırmızılı takımda bu sezonki performansıyla dikkat çeken Isaac Solet, Trabzonspor karşısında da etkili oldu. Solet, iç sahadaki Sivasspor maçının ardından bu sezon ikinci golünü kaydetti. Takımının galibiyetine katkı sağlayan David Tijanic ise bu sezonki ilk golüne imza attı.

Göztepe İlk Kırmızı Kartını Gördü

Göztepe, Dennis’in kırmızı kart görmesiyle tarihinde ilk kez bir futbolcusu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ayrıca, takımın futbol operasyonları sorumlusu Ali Dönmez de hakeme itirazları nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Solet, bu sezon 4. kez sarı kart görerek Gaziantep FK maçı için cezalı duruma düştü.

Trabzonspor’un İlk Yenilgisi

Sezona mağlubiyetsiz başlayan Trabzonspor, Göztepe karşısında ilk yenilgisini aldı. Deplasmanda henüz galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, dış sahada 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplamda 4 puan toplayabildi. Trabzonspor’un golünü atan Banza, bu sezon 4. golüne ulaştı.

Maç öncesinde hem futbolcular hem de hakemler, “Yaşasın Cumhuriyet” yazılı pankartlarla sahaya çıkarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Trabzonsporlu oyuncular, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı özel formalarla sahaya çıktılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.