enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2725
EURO
37,1988
ALTIN
3.014,95
BIST
8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

O ülke yasakladı: Tek kullanımlık elektronik sigaralara yasak geldi

O ülke yasakladı: Tek kullanımlık elektronik sigaralara yasak geldi
Advert
24.10.2024 11:46
1
A+
A-

İngiltere, Tek Kullanımlık Elektronik Sigaraları Yasaklıyor

İngiltere hükümeti, tek kullanımlık elektronik sigaraları yasaklama kararı aldı. Yasağın önümüzdeki yazdan itibaren uygulanması bekleniyor.

Çevre, Gıda ve Kırsal İşler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, yasa tasarısı şu anda parlamentoda görüşülüyor ve yakında yasalaşması bekleniyor.

İşletmelere ellerindeki stokları satmak için 1 Haziran 2025 tarihine kadar süre verildi. Bu tarihten sonra tek kullanımlık elektronik sigara satışı yasa dışı hale gelecek.

Bakanlık, İngiltere hükümetinin Birleşik Krallık’taki diğer hükümetlerle birlikte yasağın uygulanması üzerinde çalıştığını ve yürürlük tarihinin tüm bölgelerde uyumlu olacağını belirtti.

Tek kullanımlık elektronik sigara yasağının Avustralya, Kanada ve Yeni Zelanda gibi diğer ülkelerde de benimsenmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.