enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2342
EURO
37,0155
ALTIN
3.023,40
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

G.Saray devre arasında bombayı eski yıldızı ile patlatıyor

G.Saray devre arasında bombayı eski yıldızı ile patlatıyor
Advert
22.10.2024 07:42
1
A+
A-

Galatasaray Transfer Bombasına Hazırlanıyor

Süper Lig’de liderliği zorlayan Galatasaray, ara transfer döneminde büyük bir hamle yapmayı planlıyor. Sarı-kırmızılılar, eski yıldızları Sacha Boey’i yeniden takıma kazandırmanın peşinde.

Kadro Güçlendiriliyor

Sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlama hedefine emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, aynı zamanda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kulübün ara transfer hedefleri arasında Boey de yer alıyor.

Boey’in Bayern Günleri

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde bu sezon da iyi bir performans gösteriyor. Son maçta Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 25’e yükselten Sarı-kırmızılılar, en yakın rakibi Beşiktaş’la arasındaki farkı 5’e çıkardı. Avrupa sahnesinde de mücadele eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg ile karşılaşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon rekor bir ücretle Bayern Münih’e transfer olan Fransız sağ bek Sacha Boey, Alman devinde istediğini bulamadı. Sakatlıklar ve düşük performans nedeniyle sadece 4 maça çıkabilen Boey, 1 asist yaptı.

Boey’i Kopabilirler

Bayern Münih’in sık sakatlanan ve istenen performansı gösteremeyen Boey’i kiralık veya bonservisiyle satmayı düşündüğü öğrenildi. Boey’in menisküs ameliyatı sonrası antrenmanlara başladığı ve Kasım ayında sahalara döneceği biliniyor.

Galatasaray, bu durumu yakından takip ediyor. Sarı-kırmızılılar, Boey’in geri dönüşüne sıcak bakıyor. Boey’in Galatasaray kariyerinde 83 maçta 4 gol ve 4 asistlik bir performansı bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.