enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2895
EURO
37,2407
ALTIN
2.987,92
BIST
8.954,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Gören bir daha bakıyor! Anlamı dikkat çeken trafik levhası

Gören bir daha bakıyor! Anlamı dikkat çeken trafik levhası
Advert
14.10.2024 13:12
2
A+
A-

Trafik İşaretlerinin Gizemli Dünyasına Bir Bakış

Yollarda araç kullanırken trafik işaretleri yolculuğumuzu kolaylaştırabilir. Ancak bazı işaretler, özellikle yabancı topraklar için kafa karıştırıcı olabilir. İngiltere’de, yerli olmayanlar için şaşırtıcı olabilecek birçok benzersiz yol işareti var.

Patlayan Araçlar ve Yolda Tanklar

İngiltere’nin bazı bölgelerinde, üzerinde patlayan bir araç bulunan bir işaretle karşılaşabilirsiniz. Bu işaretin anlamı basittir: bölgede patlayıcı madde taşıyan araçlar dolaşmaktadır.

Bir başka alışılmadık işaret, kırmızı bir tehlike üçgeni içinde bir tank resmidir. Bu işaret, sürücüleri bölgede yavaş hareket eden askeri araçların olabileceği konusunda uyarmaktadır.

Çiftleşme Mevsimi Uyarısı

İngiltere’nin amfibi nüfusunu korumak için yerleştirilen bazı benzersiz yol işaretleri var. Üzerinde bir kurbağa bulunan bir işaret, çiftleşme mevsimi boyunca bu yaratıklara yolda rastlanabileceği konusunda uyarır.

Bu sıra dışı trafik işaretleri, sürücülerin bölgenin benzersiz özellikleri hakkında bilgi sahibi olmasını ve hem kendilerini hem de çevrelerini güvende tutmalarını sağlamaya yardımcı olur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.