enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2926
EURO
37,2274
ALTIN
2.989,03
BIST
8.950,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs sonuçları için ipucu veren tarih

KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs sonuçları için ipucu veren tarih
Advert
12.10.2024 12:00
2
A+
A-

KYK Burs ve Kredi Başvurusu

KYK burs ve kredi başvurusu için işlemler devam ediyor. Burs başvuruları e-Devlet üzerinden 13 Ekim’e kadar yapılabiliyor.

KYK Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

KYK burs sonuçları için henüz bir tarih açıklanmadı. Ancak geçmiş yıllarda sonuçların Kasım ayının ilk yarısında duyurulduğu göz önüne alındığında, bu yıl da benzer bir tarihte açıklanması bekleniyor.

KYK Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yurt başvuruları e-Devlet üzerinden yapılıyor. Başvurmak için e-Devlet şifresi almak veya başka bir giriş yöntemine sahip olmak gerekiyor. Başvurular, öğrencinin e-Devlet’teki okul ve bölüm bilgilerine göre alınacak. Hatalı bilgilerle yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

KYK Bursu Ne Kadar?

2024-2025 dönemi için KYK burs ücretleri henüz belirlenmedi. Geçen yıl burs ücretleri 1250-2000 TL, yüksek lisans öğrencileri için 2500-4000 TL, doktora öğrencileri için 3750-6000 TL aralığındaydı.

KYK Bursu Kimler Alabilir?

Türkiye’deki üniversitelerde ön lisans veya lisans eğitimi alanlar,
Yurt dışında eğitim görenler,
İkinci öğretim öğrencileri burs alabilir.

Açık ve uzaktan eğitim öğrencileri KYK burslarından yararlanamaz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.