enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2895
EURO
37,2407
ALTIN
2.987,92
BIST
8.954,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Dani Carvajal aylarca sahalardan uzak kalacak: Arda Güler’den duygusal paylaşım

Dani Carvajal aylarca sahalardan uzak kalacak: Arda Güler’den duygusal paylaşım
Advert
06.10.2024 10:23
4
A+
A-

Başlık: Real Madrid’in Dani Carvajal’ı Ciddi Sakatlık Geçirdi

Giriş:
Real Madrid’in deneyimli oyuncusu Dani Carvajal, çapraz bağlarından sakatlandı ve ameliyat olacak. Sakatlığın ciddi olduğu ilk anlarda belli oldu.

Carvajal’ın Açıklaması:
Carvajal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çapraz bağ sakatlığım doğrulandı, ameliyat gerekecek ve birkaç ay sahalardan uzak kalacağım” dedi.

Sakatlığın Detayları:
Carvajal, Villarreal maçının sonlarında Jeremi Pino ile bir mücadele sonucu sakatlandı. Ağrıyla yere yığıldı ve gözyaşlarını tutamadı.

Takım Arkadaşlarının Reaksiyonu:
Takım arkadaşları, Carvajal’ı alkışlarla uğurladı. Geçtiğimiz sezon da ciddi diz sakatlıkları yaşayan oyuncuların olması nedeniyle kadroda bir sessizlik hakim oldu.

Yeremi Pino’nun Üzüntüsü:
Geçtiğimiz sezon çapraz bağ yırtığı yaşayan Pino, Carvajal’ın sakatlığı karşısında üzgün görüldü. Maçtan sonra Madrid’in soyunma odasına giderek Carvajal’ı ziyaret etti.

Jude Bellingham’ın Açıklaması:
Jude Bellingham, “Mümkün olduğu kadar az olmasını umalım çünkü o bizim için çok önemli bir oyuncu” dedi.

Arda Güler’in Paylaşımı:
Arda Güler, sosyal medyadan Carvajal’a “Geçmiş olsun kaptan. Eminim en kısa sürede güçlü bir şekilde geri dönersin” mesajını paylaştı.

Sonuç:
Carvajal’ın sakatlığının ciddi olduğu doğrulandı. Oyuncu, önünde uzun bir iyileşme süreci olduğunu belirtti. Resmi açıklamanın Pazar sabahı yapılması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.