enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2895
EURO
37,2407
ALTIN
2.987,92
BIST
8.954,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Real Madrid’in Endrick’in transferinde gizli detaylar

Real Madrid’in Endrick’in transferinde gizli detaylar
Advert
24.09.2024 11:10
2
A+
A-

Endrick’in Real Madrid’e Transferinin Ayrıntıları

15 Aralık 2022’de Real Madrid, Endrick’in transferini duyurdu. Palmeiras ile yapılan anlaşma yaklaşık 35 milyon euro değerindeydi, ancak bonuslarla birlikte bu rakam 60 milyon euroyu bulabiliyor. Palmeiras gençlik direktörü Joao Paulo Sampaio’ya göre, hedeflere bağlı olarak bu miktar 72 milyon euroya kadar çıkabilir.

Sampaio, Endrick’in transfer koşullarını İspanyol programı “El Chiringuito”da açıkladı. “Tüm goller ve performans ücretleriyle birlikte toplam 72 milyon euroya ulaşabilir” dedi. “Her beş gol için 1,5 milyon euro bonus var. Böylece 60 milyon euroya ulaşabilir.”

Brezilya Milli Takımı ve Ballon d’Or Detayları

Sampaio ayrıca Endrick’in Brezilya milli takımına ilk çağrılışında 1,5 milyon euro bonus kazanılacağını belirtti. Ancak Ballon d’Or ödülü için özel bir madde olmadığını da ekledi.

Endrick’in Keşfi

Sampaio, Endrick’i keşif sürecini şöyle anlattı: “Günde yaklaşık 30 WhatsApp videosu alıyorum. Endrick’in videosunu bana iş insanı Pablo Roca göndermişti. Ailesinin istediği şartlar sağlanmadığı için Sao Paulo ile bir turnuvada oynamıyordu. Videoyu sadece 30 saniye izledikten sonra ailesine ‘Ne istiyorsunuz?’ diye sordum. Süreç böyle başladı. Babasına bir iş, annesine ise iyi koşullar sağladık.”

Endrick Neden Real Madrid’i Seçti?

Sampaio, Endrick’in Real Madrid’i seçme sürecine de değindi: “Real Madrid’in Brezilya’da scouting ekibi bulunan Juni Calafat adında bir Brezilyalı yetkilisi var. Chelsea ve diğer kulüpler Endrick’in babasını Londra’ya götürdü. Ancak Real Madrid seçeneği ortaya çıkınca Endrick Madrid’i tercih etti.”

Real Madrid, Endrick’i kadrosuna katarak geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Endrick’in gelişimi ve başarısı futbol dünyasında büyük bir merakla takip ediliyor. Brezilyalı forvet, Real Madrid formasıyla şu ana kadar oynadığı tüm maçlarda 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.