enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Rafa Silva’ya rakiplerin sert markajı: 5 maçta 2 kırmızı kart!

Rafa Silva’ya rakiplerin sert markajı: 5 maçta 2 kırmızı kart!
Advert
24.09.2024 10:03
3
A+
A-

Beşiktaş’ın Hücum Beyni Rafa Silva’nın Hedefi Fauller

Beşiktaşlı yıldız Rafa Silva, performansının yanı sıra rakiplerinin uyguladığı fauller nedeniyle de gündemden düşmüyor. Üst üste maçlarda gol ve asist katkısı veren Portekizli, son üç karşılaşmada etkili olsa da skora katkı yapamadı. Beşiktaşlılar, bunun nedenlerinden biri olarak rakiplerin Silva’ya uyguladığı sert markajı ve yapılan ciddi faulleri gösteriyor.

Silva, henüz beş maç oynamasına rağmen yapılan fauller sonucu iki kırmızı ve üç sarı kart çıktı. Eyüpspor maçında da biri avantaja bırakıldığı için çalınmayan iki ağır faulle karşılaştı.

Kulüp, Twitter hesabından “Durduramayacaksınız” mesajı paylaşırken, takım arkadaşı Arthur Masuaku, “Ne pahasına olursa olsun seni koruyacağız” mesajını paylaştı. Silva, bu mesajlara kalp simgesiyle yanıt verirken, Beşiktaş’ın X hesabı bunu “takım ruhu”na bağladı. Taraftarlar da Silva ve Masuaku’ya desteklerini bildirdi.

Maç Başına 2,2 Faul

Silva’ya beş maçta toplam 11 faul yapıldı. Bu, maç başına yaklaşık 2,2 faul anlamına geliyor. Fauller nedeniyle rakipler üç sarı ve iki kırmızı kart aldı. Bariz pozisyonlara rağmen VAR yardımına ihtiyaç duyulması yöneticilerce tepkiyle karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.