DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

G.Saray’ın derbideki vazgeçilmez oyuncusu kim? Tugay Kerimoğlu açıkladı

G.Saray’ın derbideki vazgeçilmez oyuncusu kim? Tugay Kerimoğlu açıkladı
Advert
20.09.2024 14:59
1
A+
A-

Derbi Heyecanı Artıyor

Yarın Ülker Stadı’nda gerçekleşecek Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Galatasaray, son maçında Gaziantep FK’yı rahatça yendi. Bu maçta öne çıkan isim, savunma oyuncusu Davinson Sanchez oldu.

Tugay Kerimoğlu’ndan Sanchez’e Övgüler

TRT Spor’daki yorumunda Tugay Kerimoğlu, Galatasaray’ın savunmasının kilit isminin Sanchez olduğunu vurguladı. “Sanchez’in takımı öne taşıyan bir etkisi var. Defansın vazgeçilmez bir parçası.”

Gabriel Sara’nın Formu

Kerimoğlu ayrıca Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Gabriel Sara’nın da form tuttuğunu belirtti. Sara’nın basit ama etkili oyunuyla orta sahada denge sağladığını ifade etti.

Derbi Öncesi Beklentiler

Galatasaray’ın savunma lideri Sanchez, derbi öncesi takım için önemli bir umut kaynağı. Kerimoğlu’nun övgüleri, Sanchez’in takım içindeki yerini ve önemini gösteriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.