DOLAR
33,9959
EURO
38,0305
ALTIN
2.827,53
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

ÖSYM’nin DGS tercih kılavuzu yayınlandı! DGS tercihleri başladı…

ÖSYM’nin DGS tercih kılavuzu yayınlandı! DGS tercihleri başladı…
Advert
18.09.2024 16:01
3
A+
A-

DGS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak?

DGS tercihleri, 18 Eylül 2024 tarihinde saat 15.00’te başlayacak ve 24 Eylül 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Tercihler Nasıl Yapılır?

Adaylar, ÖSYM’nin resmi web sitesine (https://ais.osym.gov.tr) TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak tercihlerini bireysel olarak yapacaklardır. Tercih işlemini kaçırmamaları çok önemlidir.

Detaylı Bilgi

DGS tercih tarihleri ve işlemleri hakkında daha fazla bilgi ÖSYM’nin web sitesinden edinilebilir.

DGS Tercihleri Nasıl Yapılır?

Tercihler, ÖSYM’nin web sitesine TC kimlik numarası ve aday şifresi ile giriş yapılarak elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar, belirtilen tarihlerde web sitesine girebilir ve tercihlerini tamamlayabilirler. Tercihlerini tamamladıktan sonra, adaylar mutlaka tercih bilgilerini kontrol etmeli ve tercih listelerini yazdırarak saklamalıdırlar. Tüm detaylar ÖSYM’nin web sitesinde yer almaktadır.

DGS Tercihi Yapmak İçin Tıklayın

DGS Tercihi Yapmak İçin Tıklayın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.