DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Predrag Mijatovic’ten Vinicius Junior’a sert eleştiri: “Kendi ayağına sıkıyor”

Predrag Mijatovic’ten Vinicius Junior’a sert eleştiri: “Kendi ayağına sıkıyor”
Advert
15.09.2024 11:59
3
A+
A-

Real Madrid Efsanesi Vinicius Junior’a Sert Eleştiriler

Bir zamanlar Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi finalinde unutulmaz bir gol atan Predrag Mijatovic, günümüzün genç yıldızı Vinicius Junior’ı eleştirdi.

Real Sociedad ile Real Madrid arasındaki maçın ardından Mijatovic, Vinicius’un penaltı sonrası yaptığı kutlamayı “kendine zarar vermek” olarak nitelendirdi. Genç yıldızın parmağını ağzına götürerek Sociedad taraftarlarına “sus” işareti yapması, Mijatovic’in tepkisini çekti.

“Etrafında neler olup bittiğini bilmesine rağmen böyle hareketler yapıyor. Artık biraz durulması ve olgunlaşması gerekiyor.” diyen Mijatovic, Vinicius’un bu davranışlarının kendi kariyerine zarar verdiğini belirtti.

Kutlamayı “hayal kırıklığı yaratan” olarak tanımlayan eski Real Madridli, Vinicius’un bu gösterişli hareketlere neden ihtiyaç duyduğunu anlamadığını ifade etti. “Kendilerine bu şekilde zarar veriyorlar” şeklinde konuşan Mijatovic, birçok Real Madrid taraftarının Vinicius’un bu davranışlarından rahatsız olduğunu vurguladı.

Vinicius Neden ‘Sus’ İşareti Yaptı?

Vinicius’un Real Sociedad karşısında penaltıdan attığı golün ardından yaptığı kutlama, soru işaretlerine yol açtı. Brezilyalı oyuncu, gol sonrası parmağını dudaklarına götürerek Anoeta Stadı’nı susturdu, ancak bu hareketin nedeni açıklanmadı.

Maç sırasında Real Madrid topu ayağındayken Sociedad taraftarlarından ıslıklar yükseliyordu. Ayrıca, Vinicius’a yönelik hakaretlerin de olduğu iddia ediliyor. Ancak oyuncu bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

Vinicius’un bu hareketinin nedeni henüz bilinmiyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti de maç sonrası yaptığı açıklamada, bu konuyla ilgili bir fikrinin olmadığını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.