DOLAR
34,0756
EURO
38,0651
ALTIN
2.834,29
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

(Sen Oku Diye İBB İstanbul başvuru formu) Sen Oku Diye başvurusu nasıl yapılır, İBB Sen Oku Diye yardımı ne kadar, ne zaman yatacak?

(Sen Oku Diye İBB İstanbul başvuru formu) Sen Oku Diye başvurusu nasıl yapılır, İBB Sen Oku Diye yardımı ne kadar, ne zaman yatacak?
Advert
10.09.2024 13:47
2
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Sen Oku Diye” Eğitim Desteği Başvurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 100 bin öğrenciye eğitim desteği vermeyi sürdürüyor. Bu yıl da şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrenciler, “Sen Oku Diye” eğitim desteğinden yararlanabilecek.

Başvuru Koşulları:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • İstanbul’da ikamet etmek
  • Şehit çocuğu, yetim veya öksüz olmak ve ilköğretim veya lise öğrencisi olmak
  • Engelli olmak ve ilköğretim, lise veya MEB onaylı özel eğitim okullarında veya rehabilitasyon merkezlerinde eğitim görmek
  • Normal eğitim süresi içinde eğitime devam etmek
  • Devlet okullarında veya %100 burslu olarak özel okullarda eğitim almak

Destek Miktarı:

Her öğrenciye 3 bin TL maddi destek sağlanacak.

Başvuru İşlemleri:

Başvurular, 3 bin TL’lik maddi katkı için İstanbul Senin uygulaması üzerinden yapılıyor. Başvurular ve evrak işlemleri, senokudiye.ibb.istanbul adresinden veya İstanbul Senin uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Başvuru genel koşullarına bu adresten ulaşılabilir.

İstanbul Senin uygulaması için: [Uygulama Bağlantısı]

Başvuru formu için: [Form Bağlantısı]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.