DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Nicola Zalewski Galatasaray’a transfer oluyor: Anlaşma detayları netleşiyor

Nicola Zalewski Galatasaray’a transfer oluyor: Anlaşma detayları netleşiyor
Advert
10.09.2024 19:32
3
A+
A-

Roma’nın Nicola Zalewski’si Galatasaray’a Yakın

Roma’nın genç yeteneği Nicola Zalewski, Türk devi Galatasaray’a transfer olmak üzere. Galatasaray ve Roma yönetimi, günler süren görüşmelerin ardından Galatasaray’ın Zalewski’yi ikna ettiği bir teklif sundu.

Galatasaray, 21 yaşındaki oyuncuya beş yıllık bir sözleşme ve yılda yaklaşık 2 milyon euro net maaş teklif etti. Transferin son aşamasında olduğu belirtiliyor. Galatasaraylı yetkililer, Roma’nın Trigoria tesislerinde bonservis bedeli konusunda görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray, Roma’nın yaklaşık 10 milyon euroluk bonservis talebine yakın. Polonyalı kanat oyuncusu, daha önce PSV Eindhoven’ın teklifini reddetmişti, ancak şimdi Türkiye’ye transfer olmaya daha sıcak bakıyor.

Zalewski’nin çevresi, Roma’dan ayrılma ihtimalini yalanlasa da son gelişmeler durumun farklı bir yöne evrildiğini gösteriyor. Genç oyuncu, Galatasaray’dan sezon başına 2,5 milyon euro maaş talep etti (Roma’da yalnızca 350 bin euro kazanıyor). Galatasaray, oyuncuyu ikna etmek için 2 milyon euro artı bonuslar içeren bir teklif sundu.

Ağustos ayında Zalewski, PSV Eindhoven’ın teklifini geri çevirmişti çünkü Roma’da Daniele De Rossi’nin yönetiminde önemli bir rol oynayacağına inanıyordu. Ancak Saelemaekers’ın takıma katılması bu planları değiştirdi.

Sol kanatta El Shaarawy de fiziksel sorunlarını atlatarak geri dönmeye hazırlanırken, Angelino’nun da bu bölgede ciddi bir rekabet yaratması, Zalewski’nin forma şansını zorlaştırdı.

Roma yönetimi, 2025’te sona erecek sözleşmesi bulunan oyuncunun transferine onay verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.