DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Son dakika: Korkulan oldu, Narin’den acı haber geldi

Son dakika: Korkulan oldu, Narin’den acı haber geldi
Advert
08.09.2024 10:28
1
A+
A-

Narin Güran’ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 günden bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğunu duyurdu.

Narin Güran’ın cansız bedeni, yapılan ihbar üzerine, evine iki kilometre uzaklıktaki bir gölette bulundu.

Son Görüntüler

Narin’in kaybolmadan önceki son görüntüleri, okulun güvenlik kamerasından elde edildi. Görüntülerde Narin, 4 arkadaşıyla yürürken, daha sonra arkadaşlarından ayrılarak evine doğru gittiği görülüyor.

Soruşturma

Narin’in ağabeyi E.G., ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmış ancak sonrasında serbest bırakılmıştı. Amcası Salim Güran ise Narin’in kıyafetlerindeki DNA örnekleriyle eşleşen DNA örnekleri aracından alındığı için gözaltına alınmış ve “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından tutuklanmıştı.

Arama Çalışmaları

Arama çalışmaları, özel ekiplerin de katılımıyla kapsamlı bir şekilde yürütüldü. Mahallenin çevresi 8 kez tarandı ancak Narin’in izine rastlanmadı. Mezarlıkta da yer altı görüntüleme cihazı ile arama yapılmıştı.

Acı Son

İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın açıklamasıyla birlikte 19 günlük kayıp süreci acı bir sonla sonuçlandı. Narin’in ailesi ve yakınları derin bir üzüntü yaşıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.