DOLAR
34,0821
EURO
38,0427
ALTIN
2.836,59
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Fenerbahçe, Filip Kostic transferini tamamladı: Galatasaray yıldız ismi kaptırdı

Fenerbahçe, Filip Kostic transferini tamamladı: Galatasaray yıldız ismi kaptırdı
Advert
08.09.2024 17:01
5
A+
A-

Fenerbahçe, Filip Kostic’i Juventus’tan Transfer Etti

Fenerbahçe, Juventus’un sol kanat oyuncusu Filip Kostic’in transferini satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla sonuçlandırdı.

Sarı lacivertliler, Galatasaray’ın uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Sırp yıldızı ezeli rakiplerinden kaptı. Fenerbahçe, 31 yaşındaki futbolcunun transferini kısa süre içinde resmi olarak açıklamasını bekliyor.

Fenerbahçe yönetimi, Kostic’i İstanbul’a getirecek özel bir uçak ayarladı. Juventus’ta forma şansı bulamayan ve Avrupa listesine dahil edilmeyen Kostic, Galatasaray’ın da radarındaydı. Ancak sarı lacivertliler, Kostic için yoğun girişimlerde bulunarak onu Galatasaray’a kaptırmadı.

Mourinho, Kostic Transferinde Etkili Oldu

Fenerbahçe yönetiminin, teknik direktör Jose Mourinho’nun özel isteği üzerine Kostic’in transferi için Juventus ile görüştüğü belirtildi. Mourinho, Sırp sol kanadı kadrosunda görmek istediğini yönetime bildirdi. Sarı lacivertli yöneticiler de Juventus ile masaya oturdu ve oyuncuyla da görüştü.

Kostic’in Fenerbahçe’yi tercih etmesinde Mourinho faktörü ve milli takımdan arkadaşı Tadic’in takımda olması önemli rol oynadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.