DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Victor Osimhen uçak canlı takip: Osimhen uçak kodu berlli oldu mu, uçağa bindi mi?

Victor Osimhen uçak canlı takip: Osimhen uçak kodu berlli oldu mu, uçağa bindi mi?
Advert
03.09.2024 00:26
1
A+
A-

Osimhen’i Karşılamak İçin Hazırlıklar

Galatasaray taraftarları, Victor Osimhen’in havaalanına gelişini karşılamak için heyecanlı bir şekilde uçuş bilgilerini takip ediyor.

Uçak Kodu Bilinmiyor

Henüz Osimhen’in uçuşu için bir uçak kodu belirlenmedi, çünkü şu anda uçağa binmiş değil. Uçak kodu netleştiği anda, taraftarlar Flightradar24 sistemi üzerinden Osimhen’in uçağını canlı olarak izleyebilecekler.

Bu Gece İstanbul’da

Osimhen’in bu gece geç saatlerde İstanbul’a varması bekleniyor. Yarın resmi sözleşmeyi imzalayacak olan golcü oyuncunun maaşı Galatasaray tarafından karşılanacak.

Chelsea ve Napoli’nin Anlaşmazlığı

Chelsea ve Napoli, Osimhen’in bonservis bedeli konusunda anlaşamadılar. Nijeryalı oyuncu da Suudi Arabistan’daki taliplerine sıcak bakmayınca transfer ihtimali ortadan kalktı. Osimhen, Serie A oyuncu listesine de kayıt ettirilmedi.

Napoli’nin Yıldızı

Lille’den 2020’de Napoli’ye 77,5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Osimhen, geçirdiği sakatlıklar nedeniyle geçen sezon Serie A’da sadece 25 maçta forma giyebildi ve 15 gol kaydetti. Nijerya Milli Takımı’nın yıldızı Osimhen, dört yılda Serie A’da oynadığı 108 maçta 65 gol atıp 16 asist yaptı.

Şampiyonlukta Pay Sahibi

Osimhen, 2022-23 sezonunda Serie A şampiyonu olan Napoli kadrosunun kilit isimlerindendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.