DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Ivan Toney resmen Al-Ahli’de: Brentford yıldızını 40 milyon sterline sattı

Ivan Toney resmen Al-Ahli’de: Brentford yıldızını 40 milyon sterline sattı
Advert
31.08.2024 12:33
3
A+
A-

Ivan Toney, Brentford’dan Al-Ahli’ye Transfer Oldu

Brentford’un golcüsü Ivan Toney, Suudi Arabistan Profesyonel Ligi’nin güçlü kulüplerinden Al-Ahli’ye transfer oldu. 28 yaşındaki forvet için Brentford’un kabul ettiği transfer ücreti yaklaşık 40 milyon sterlin.

Brentford’un teknik direktörü Thomas Frank, “Son dört yılda Ivan’la çalışmak benim için bir zevkti. İki maçta bir gol ortalamasına ulaşması inanılmaz bir başarı. Sahhada harika bir golcü, bağlantı oyuncusu ve lider olarak kendini kanıtladı.” dedi.

Toney, Gareth Southgate’in İngiltere kadrosunda yer aldı ancak EURO 2024’te oynanan üç maçta da yedek olarak girdi.

Toney, Premier Lig’de 2022-23 sezonunda 20 gol attı. Geçtiğimiz sezonun ilk beş maçında da dört gol kaydetti. Ancak FA bahis kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle sekiz aylık bir ceza aldı.

İngiltere’nin geçici menajeri Lee Carsley, Toney’i Eylül ayındaki Uluslar Ligi maçları için kadroya almadı. Toney’nin milli takım kariyerinde altı maç ve bir golü bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.