DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Galatasaray’a erken uyarı

Galatasaray’a erken uyarı
Advert
05.08.2024 09:30
3
A+
A-

Galatasaray: Süper Kupa Fiyaskosu ve Umutsuzluğa Neden Olan Sıkıntılar

Tarih rekoru kırarak şampiyon olan Galatasaray, Süper Kupa’da tanınmaz bir hal aldı. Beşiktaş’a karşı alınan 5-0’lık yenilgi, yeni sezon öncesi için erken bir uyarı olurken, eleştiriler de sertleşti.

Özbek ve Yönetime Tepkiler Büyüyor

Taraftarlar en büyük tepkiyi Başkan Dursun Özbek ve yönetime gösteriyor. Erden Timur’un yerine geçilemedi. Batshuayi dışında transferler kampa yetişmedi. Sağ bek ve 8 numara gibi öncelikli bölgelerde transferlere geç kalındı. Jelert sakat geldi ve Gabriel Sara da İstanbul’a ancak önceki gün ulaşabildi. Üstelik bu oyunculara ödenen bonservisler de tartışma konusu oldu. Rakipler yıldızları transfer ederken, Galatasaray’ın soru işaretleri yaratan isimlerle anlaşması tepki çekti.

Buruk’un Tercihleri Tartışılıyor

Okan Buruk’un çok ağır bir kamp programı uyguladığı Süper Kupa’da görüldü. Takım ayakta durmakta güçlük çekti ve üç pas bile yapamadı. Kadro seçimi de tartışıldı. Copa América’nın yıldızı Davinson tribünlerde yer aldı, formda olmayan Nelsson ve Abdülkerim ise sahada mücadele etti. İkili, ağır yenilginin sorumlusu olarak gösterildi. Zaha, Batshuayi ve Barış gibi fiziksel olarak hazır oyuncular maça sonradan dahil edildi.

Kimse Sorumluluk Almadı

Futbolcuların vurdumduymaz tavrı da eleştirildi. Bireysel hatalar takımın canını yaktı. Sahada sorumluluk üstlenen kimse yoktu. Icardi’nin suratı asık haldeydi. Yıldız isim, santrfor pozisyonu dışında topa pek dokunamadı. Savunma hattı perişan olurken, orta sahanın yetersizliği de dikkatlerden kaçmadı. Ziyech, Mertens ve Torreira tanınmaz bir haldeydi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.