enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2342
EURO
37,0155
ALTIN
3.023,40
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Aziz Yıldırım’dan sert cevap! ’16 yıl sonra amacın ne!’

Aziz Yıldırım’dan sert cevap! ’16 yıl sonra amacın ne!’
Advert
21.10.2024 16:00
2
A+
A-

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın Arthur Zico’nun İddialarına Cevabı

Arthur Zico, Sevilla maçı hakkında söylediklerine karşılık eski Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım açıklama yaptı. Yıldırım, yaşanan olayın doğru olmadığını ve Zico’nun daha çok ilgi çekmek için ismini kullandığını öne sürdü.

Aziz Yıldırım’ın Açıklaması:

“Bir YouTube kanalında eski teknik direktörümüz Arthur Zico, Sevilla maçımızın devre arasında o dönem kalecimiz Volkan Demirel’i oyundan çıkarma talimatı verdiğime dair yalan bir ifadede bulunmuştur. Sevilla maçının devre arasında ben, Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın, o dönemki UEFA Başkanı Platini ve Genel Sekreter Yardımcısı Infantino ile Şampiyonlar Ligi yayın gelirlerinin artırılmasıyla ilgili bir toplantı halindeydik. Devre arasında soyunma odasına gitmedim ve Zico’nun iddia ettiği gibi bir müdahalem olmadı.

“Böyle bir müdahalede bulunmuş olsaydım bunu açıkça, çekinmeden kamuoyuyla paylaşırdım. Maç bittikten sonra yönetici arkadaşlarımla birlikte soyunma odasına gittik. Zico’nun bu iddiasını 16 yıl sonra gündeme getirmesinin amacı nedir? Daha çok etkileşim almak için ismimi her verdikleri röportajda kullanmayı alışkanlık haline getiren eski Brezilyalı oyunculara tavsiyem, bu huylarından hemen vazgeçmeleridir. Bir gün gerekirse ben de kendileriyle ilgili yaşadıklarımı kamuoyuyla paylaştığımda herkes tüm gerçekleri öğrenmiş olacaktır.”

Saygılarımla,
Aziz YILDIRIM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.