enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2416
EURO
37,2070
ALTIN
2.990,38
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Liam Payne’nin ölümünde yeni detaylar: Öldüğünde 25 yarası vardı!

Liam Payne’nin ölümünde yeni detaylar: Öldüğünde 25 yarası vardı!
Advert
18.10.2024 12:22
0
A+
A-

Arjantin’de Hayatını Kaybeden Liam Payne’in Ölümüyle İlgili Ayrıntılar Ortaya Çıktı

Arjantin’de geçirdiği tatil sırasında trajik bir şekilde hayatını kaybeden Liam Payne’in 25 yaraya sahip olduğu belirtildi.

Yerel yetkililer yaptığı açıklamada müzisyenin otel odasının balkonundan düşerek hayatını kaybettiğini söylediler.

Resmi açıklamaya göre polis, One Direction grubunun eski üyesinin “odasının balkonundan atladığını” ifade etti. Bu ifade kaza veya şüpheli oyun ihtimalini ortadan kaldırıyor gibi görünüyor.

Adli tıp uzmanları, “otopside tespit edilen 25 yaralanmanın yüksekten düşme sonucu oluştuğuyla uyumlu olduğunu” belirttiler.

Yaralanmalar Düşmenin Bir Sonucu

Uzmanlar ayrıca Liam’ın “savunma tipi” yaralanmaları olmadığını, vücudundaki yaraların “hayati olduğunu ve aynı anda meydana geldiğini” vurgulayarak üçüncü taraf müdahalesi ihtimalini dışladılar.

İlk otopsi incelemesi, Payne’in otelin üçüncü katından 40 fitlik bir düşüşün ardından “iç ve dış kanamaya” neden olan “çoklu travmalardan” hayatını kaybettiğini gösterdi.

Yetkililer, yerel saatle 17.00’den kısa bir süre sonra “uyuşturucu veya alkolün etkisi altında saldırgan bir adam” hakkında acil bir çağrı alınmasının ardından olay mahalline gittiler.

Buenos Aires acil servis şefi Alberto Crescenti, Liam’ın kafatası kırığı da dahil olmak üzere birden fazla yaralanma nedeniyle anında öldüğünü teyit etti. “Bizim görevimiz hemen oraya gitmek, müdahale etmek ve hayata döndürmeye çalışmaktı. Ancak yaralarıyla yaşama döndürmek mümkün değildi” dedi.

“Ekibin müşahadesine göre kafatası kırığı ve hayati tehlike arz eden yaralanmalar vardı. Bu yaralanmalar onun anında ölmesine neden oldu.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.