enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2895
EURO
37,2407
ALTIN
2.987,92
BIST
8.954,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Jose Mourinho eğlencenin dibine vuracak: ‘Yılın düğünü’ için çılgın planlar

Jose Mourinho eğlencenin dibine vuracak: ‘Yılın düğünü’ için çılgın planlar
Advert
11.10.2024 12:43
2
A+
A-

Ünlü Teknik Direktör Mourinho’nun Kızının Görkemli Düğünü

Bu hafta sonu, teknik direktör Jose Mourinho’nun kızı Matilde, görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine giriyor. Etkinliğin “yılın düğünü” olarak adlandırılıyor.

Özel Çiftlik Evi Düğünü

Matilde, nişanlısı Danny Graham ile babasının doğduğu yer yakınlarındaki aile çiftliğinde evleniyor. Çift, ilk olarak 2016 yılında tanışmıştı. İki gün sürecek etkinlik için yüzlerce davetli özel jetlerle gelerek üç farklı mekanda ağırlanacak.

Özel Akşam Yemeği

Kutlamalar, Friday günü düğün mekanına yakın Jose Maria da Fonseca Evi Müzesi’nde düzenlenen 80 kişilik özel bir akşam yemeğiyle başlayacak. Hafta sonu boyunca, 300’den fazla kişinin katılımıyla daha fazla etkinlik planlanıyor. Bölgedeki oteller dolarken, bazı davetliler özel jetlerle ulaşım sağlanıyor.

Resmi Tören ve Ardından

Resmi tören, Cumartesi günü yenilenmiş aile çiftliğinde gerçekleşecek. 28 yaşındaki Matilde’nin düğününe, 61 yaşındaki babası Mourinho’nun yanı sıra birçok önemli ismin katılması bekleniyor. Töreni izleyen hareketli gün, Pazar günü Lizbon yakınlarındaki lüks etkinlik mekanı Herdade do Peru’da toplanma ile devam edecek.

Gelecek Planları

Londra’da yaşayan Matilde, evlenmeyi anavatanında ve babasının büyüdüğü yere yakın bir yerde istedi. Mücevher tasarımcısı olan Matilde, İngiliz ünlüler arasında popüler bir marka kurdu. Nişanlısı Graham ise bir emlak danışmanlığı firmasının kurucu ortağı.

Dedelik Heyecanı

Mourinho, daha önce çiftin bir çocuk sahibi olma ihtimaliyle ilgili ipuçları vermişti. 2022’de bir röportajda, büyükbaba olması durumunda özel bir dövme yaptıracağını belirtmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.