enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2926
EURO
37,2274
ALTIN
2.989,03
BIST
8.950,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Osimhen ayrılığı kapıda: Galatasaray’ın kasasına girecek para belli oldu

Osimhen ayrılığı kapıda: Galatasaray’ın kasasına girecek para belli oldu
Advert
09.10.2024 14:44
2
A+
A-

Chelsea, Osimhen’i Ocaktan İtibaren Gözüne Kestirdi

Chelsea, Napoli’nin yıldız forveti Victor Osimhen’i ocak ayında kadrosuna katmak için yeniden harekete geçebilir. Mavi-beyazlılar, uzun süredir Nijeryalı golcüyü takip ediyor.

Chelsea, sezon başında Osimhen transferi için Napoli ile görüşmüştü ancak anlaşma sağlanamadı. Galatasaray da devreye girdi ve Osimhen’i kiraladı. Suudi Arabistan’dan Al-Ahli ve Fransız devi PSG de Osimhen’i istedi ancak oyuncu Türkiye’yi tercih etti.

Galatasaray formasıyla ilk üç maçında 2 gol ve 2 asist yapan Osimhen, Süper Lig’de ses getirdi. İtalyan basınına göre Galatasaray, Napoli ile Osimhen’in kalıcı transferi için görüşmelere devam ederken, Chelsea de ocakta devreye girecek.

Chelsea, Galatasaray’a da Ödeme Yapacak

Corriere dello Sport’un haberine göre, Osimhen’in 130 milyon euroluk serbest kalma maddesi, Galatasaray’a kiralık gelmesiyle geçersiz hale geldi. Ancak Chelsea’nin ocakta 68 milyon sterlin ödeyerek Osimhen’i kiralayabileceği iddia ediliyor. Transfer gerçekleşirse Napoli’ye 63 milyon sterlin, Galatasaray’a ise 5 milyon sterlin ödenecek.

Osimhen’in Kalbi Chelsea’de

Osimhen’in Chelsea’ye transfer olma isteği halen güçlü. Nijeryalı yıldızın, önümüzdeki üç ay içinde Stamford Bridge’e gitme olasılığını ciddi şekilde değerlendirdiği belirtiliyor.

Chelsea, forvet hattında şu anda Nicolas Jackson ile oynuyor. Jackson, Premier Lig’de dört gol ve üç asist kaydetti. Ancak Chelsea yönetimi, Osimhen’i uzun vadeli bir çözüm olarak görüyor ve transferin ocakta gerçekleşmesini umuyor.

Osimhen’in adı daha önce Samu Omorodion, Jhon Duran, Benjamin Sesko ve Viktor Gyokeres gibi forvetlerle birlikte Chelsea ile anılmıştı. Ancak ocakta bu transfer için en büyük adayın Nijeryalı yıldız olduğu düşünülüyor.

Galatasaray’ın Osimhen’i kalıcı olarak kadrosuna katmak istemesi, Süper Lig şampiyonunu Chelsea ile zorlu bir rekabete sürükleyecek gibi görünüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.