enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2421
EURO
37,2244
ALTIN
2.987,24
BIST
8.859,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Volkswagen’in ilk elektrikli modeli Türkiye’de! Fiyat listesi açıklandı

Volkswagen’in ilk elektrikli modeli Türkiye’de! Fiyat listesi açıklandı
Advert
01.10.2024 16:22
4
A+
A-

Hafif Ticari Araç: ID.Buzz

Karbon ayak izini sıfıra indirmeye yardımcı olan özellikleriyle ID.Buzz öne çıkıyor. Sürdürülebilir malzemeler hem iç hem de dış tasarımı süslerken, geri dönüştürülmüş malzemeler iç mekanda kullanılıyor. Gerçek deri yerine alternatif malzemeler tercih ediliyor. Dijital ekranlar, Volkswagen’in diğer modellerindeki tasarım çizgisine benzerlik taşıyor.

Akıllı Aydınlatma Konsepti: ID.Light

ID.Light, aracın özelliklerini destekleyen akıllı bir aydınlatma sistemi. Adaptif hız sabitleyici (ACC), ön bölge yardımcısı “Front Assist”, karşılama ve uğurlama ışıkları gibi işlevleri kontrol ediyor. Ayrıca şarj durumu ve telefon aramaları hakkında da bilgi veriyor. Kullanıcılar, bilgi-eğlence ekranından ID.Light özelliklerini kolaylıkla etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir.

Etileyici Performans ve Menzil

ID.Buzz ve ID.Buzz Cargo, 84 kWh kapasiteli lityum iyon bataryaya sahip. Bu batarya, arka aksa yerleştirilmiş 210 kW’lık elektrik motorunu güçlendiriyor. Hızlanma süresi Pro modelinde 7,6 saniye, Cargo modelinde ise 10,2 saniye. Tek şarjla 460 km menzili sayesinde uzun yolculuklar sorunsuz hale geliyor.

Pratik Tasarım ve Kullanışlı Alan

ID.Buzz Pro, beş kişilik oturma kapasitesine ve 1.121 litrelik bagaj hacmine sahip. İkinci koltuk sırası katlandığında bu hacim 2.205 litreye kadar yükseliyor. ID.Buzz Cargo, sürücü yanında tekli veya ikili koltuk seçenekleriyle 3,9 m³’lük geniş bir kargo alanı sunuyor. Sabit bir cam bölme, kargo alanını ayırıyor.

Türkiye Fiyatları

ID.Buzz Türkiye’de satışa çıktı. ID.Buzz Cargo (2+1) Standart Şasi 286 PS (210 kW) modeli 1 milyon 950 bin TL, ID.Buzz Pro (4+1) Standart Şasi 286 PS (210 kW) modeli ise 3 milyon 600 bin TL anahtar teslimi fiyatla sunuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.