enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2895
EURO
37,2407
ALTIN
2.987,92
BIST
8.954,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Nuri Şahin ve Brendan Rodgers’ın eski hesaplaşması Şampiyonlar Ligi’nde alevleniyor

Nuri Şahin ve Brendan Rodgers’ın eski hesaplaşması Şampiyonlar Ligi’nde alevleniyor
Advert
28.09.2024 12:52
3
A+
A-

Dortmund ve Celtic’in Şampiyonlar Ligi’ndeki Büyük Yüzeşmesi

Salı akşamı Borussia Dortmund’un teknik direktörü Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi’nde özel bir karşılaşmaya hazırlanıyor. Signal Iduna Park’ta oynanacak maçta Şahin, Celtic menajeri Brendan Rodgers ile kozlarını paylaşacak.

İki takım da turnuvaya galibiyetle başladı ve futbolseverler heyecanlı bir mücadele bekliyor. Ancak bu maç, Şahin için sadece bir karşılaşmadan ibaret değil. Çünkü Rodgers ile geçmişten kalan hesaplaşmalar var.

Geçmişten Gelen Hesaplaşma

2012 yılında Rodgers, Real Madrid’den kiraladığı Şahin’i Liverpool’a getirmişti. Ancak bu hamle başarısız oldu ve Şahin, sadece 12 maça çıktı. Sezon sonunda sözleşmesi iptal edildi ve Dortmund’a geri döndü.

Şahin, Liverpool’daki sıkıntılarının sorumlusu olarak Rodgers’ı gösterdi. Kendisini yanlış pozisyonda oynattığını ve performansını engellediğini söyledi.

“Onunla konuştum ve beni neden 10 numarada oynattığını sordum. Bu benim pozisyonum değildi. Cevap veremedi. Ama pişman değilim. Anfield’da oynamak harikaydı. Belki gitmesem Dortmund’a dönemezdim. Tanrıya şükür Rodgers’tan ayrıldım” diye konuştu Şahin.

Yıllar Sonra İlk Karşılaşma

Şimdi Dortmund’un başında olan Şahin, yıllar sonra Rodgers’a karşı sahada intikam fırsatı bulacak. Bochum karşısında alınan zaferle moral bulan Dortmund, Celtic’i yenmek istiyor.

Şampiyonlar Ligi’nin ikinci gününde tüm gözler bu büyük hesaplaşmada olacak. Nuri Şahin ve Brendan Rodgers arasındaki rekabet, maça ayrı bir heyecan katacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.