enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2895
EURO
37,2407
ALTIN
2.987,92
BIST
8.954,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Rıdvan Dilmen’den G.Saray’a: Bunu hiç beklemiyordum!

Rıdvan Dilmen’den G.Saray’a: Bunu hiç beklemiyordum!
Advert
26.09.2024 11:23
2
A+
A-

Galatasaray-PAOK Maç Değerlendirmesi

“Berabere Bitseydi Çok Yazık Olurdu”

Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın PAOK’u 3-1 yendiği Avrupa Ligi maçını, “Dört gün arayla bu yüksek performans, Galatasaray’ın çok formda olduğunu gösteriyor” sözleriyle değerlendirdi. Teknik direktör Okan Buruk’un “Ben sistemi bozmayacağım” dediğini ancak maç içinde riske girdiğini ve başarılı olduğunu vurguladı.

“Adım Gibi Eminim”

Dilmen, “Teknik adamlar eleştiriye açık olmayabilir ama iç dünyasında bunlar hep vardır. Belli ki Okan Buruk, Young Boys maçından ders çıkarmış. Adım gibi biliyorum ki 1-1 devam etseydi hemen çift forvete dönecekti. Onun yerine Kerem Demirbay hamlesi yaptı. Çok profesyonel ve hiç küskünlük yapmıyor. Hep kendini gösteriyor” dedi.

“Gattuso, Pirlo ve Kaka Görevini Gördüler”

Galatasaray’ın orta sahasını öven Dilmen, “Torreira (Gattuso), Kerem Demirbay (Pirlo), Gabriel Sara (Kaka) görevi gördüler” ifadelerini kullandı.

“Icardi, Çok Başka Seviye”

Maçın en iyi oyuncusunun Abdülkerim Bardakcı olduğunu belirten Dilmen, “Victor Osimhen fizik ve tarz olarak iyi futbolcu ama Mauro Icardi de çok başka bir seviye. Eğer Galatasaray çift forvet oynayacaksa çeşitli formüllere gidecek. Ayrıca duran toplarda da çok etkili olmaya başladılar” dedi.

“Sürekli Dzeko’yu Soruyormuş”

Icardi’nin motivasyonunu anlatan Dilmen, yakın arkadaşlarından aldığı bilgiyi aktardı: “Icardi için yakın arkadaşlarım şöyle bir şey anlatmışlardı: Sürekli soruyormuş… ‘Dzeko kaç gol attı? Kaç tane sağ ayak, sol ayakla attı? 23 mü oldu? Kaç tane atmam lazım?'”

Osimhen ve Batshuayi’nin Icardi’yi etkileyemediğini belirten Dilmen, “Icardi’nin golü de bildiğin penaltı golü, yanına P yazarım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.