enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2895
EURO
37,2407
ALTIN
2.987,92
BIST
8.954,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Galatasaray’dan Mourinho açıklaması

Galatasaray’dan Mourinho açıklaması
Advert
23.09.2024 18:24
3
A+
A-

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe Derbisi Sonrası Açıklamalar Yaptı

Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe’ye karşı alınan 3-1’lik galibiyetin ardından Radyospor’da Özgür Sancar’a konuştu.

Galatasaray’ın ligde üst üste altıncı galibiyetini elde ettiği derbi mücadelesini değerlendiren Hatipoğlu, “Hafta sonu bizim için çok keyifliydi. Son yıllardaki en zevkli derbilerden birini izledik. Hocamız Okan Buruk, bizi böyle rekorlara alıştırdı. Umarız ilk yarıdaki tüm maçları kazanarak rekora gideriz” dedi.

“Fenerbahçe’ye Az Sarı Kart Kullanıldı”

Fenerbahçe’ye karşı çok az sarı kart kullanıldığını ifade eden Hatipoğlu, “Başkanımızın maç öncesi endişeleri haklı çıktı. İlk yarıda hakemlik pek iyi gitmedi. Fenerbahçe’ye karşı az sarı kart kullanımı dikkat çekti” diye konuştu.

“Hakem Maçın Kaderini Değiştirdi”

Derbide verilen penaltının yanlış olduğunu savunan Hatipoğlu, “MHK’nin bu konuya çok dikkat etmesi gerekiyor. Son yıllarda komik penaltılara şahit oluyoruz. Hakemin verdiği penaltı futbolun ruhuna aykırıydı. Hiç kimse beklemiyordu. Hakem, farklı bir skora gidebilecek bir maçın kaderini değiştirdi” ifadelerini kullandı.

“Hakemlerden Dürüst ve Adil Bir Yönetim Bekliyoruz”

Hakemlerin dürüst ve adil bir yönetim sergilemesini beklediklerini vurgulayan Hatipoğlu, “Başkanımızın geçmişte yaptığı açıklamalar haklı çıktı. Haksız olmadığı ortaya çıktı. Geçmişteki hataların tekrarlanmamasını bekliyoruz” dedi.

“Mourinho, Roma’daki Serüvenini Türkiye’de Yaşıyor”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında da konuşan Hatipoğlu, “Bu derbi, dünya çapında ilgi gören bir müsabaka. Mourinho’nun varlığı, yabancı basının ilgisini daha da artırdı. Mourinho, Roma’daki serüvenini Türkiye’de de yaşıyor. Rakibe, hakemlere yönelik eleştirileri dışarıya yöneltirken, kendi takımındaki detayları kaçırıyor” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.