DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Gedson Fernandes Beşiktaş’ı sırtlıyor: Beşiktaş’ın hücum ve savunmadaki gizli kahramanı

Gedson Fernandes Beşiktaş’ı sırtlıyor: Beşiktaş’ın hücum ve savunmadaki gizli kahramanı
Advert
16.09.2024 12:00
4
A+
A-

Beşiktaş’ın Parlayan Yıldızı Gedson Fernandes

Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, Beşiktaş’ın 2024-25 sezonunda etkileyici performansıyla taraftarların kalbini çalıyor. Fernandes, enerjisi, oyun zekası ve istatistikleriyle hem defansta hem hücumda takımının en önemli parçalarından biri haline geldi.

Savunmada ve Hücumda Etkisi

Fernandes, orta sahada hem savunma hem de hücumda kritik bir rol üstleniyor. Süper Lig’de 4 maçta 14 top çalarak rakiplerin ataklarını durdurmada başarılı oldu. Aynı zamanda, Süper Lig’de 2, Avrupa Ligi elemelerinde 3 gol atarak hücumda da takıma katkı sağladı. Fernandes’in %90,6’lık isabetli pas yüzdesi, oyunun her iki yönünde de ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Hücum ve Savunma Dengesinde Ustalaşma

Fernandes’in en büyük avantajlarından biri, hücum ve savunma arasında kusursuz bir denge kurabilmesi. Defans hattına yardım ederken aynı zamanda hücumda yaratıcı paslarla pozisyonlar üretiyor. Dripling yeteneğiyle rakip defans hatlarını zorlayan Fernandes, sahada öz güvenle hareket ediyor.

Beşiktaş’ın Yükselen Yıldızı

Fernandes’in rolü, Beşiktaş’ın ligdeki yükselişinde yadsınamaz. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un oyun sisteminin vazgeçilmezi olan Fernandes, orta sahadaki dinamizmi ve liderliği ile takımını başarıya taşıyor. Fernandes, rakip oyununu bozarak hücum gücünü artırıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.