DOLAR
34,0756
EURO
38,0651
ALTIN
2.834,29
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Trabzonspor-Beşiktaş maçında kırmızı kart! VAR izledi Visca atıldı…

Trabzonspor-Beşiktaş maçında kırmızı kart! VAR izledi Visca atıldı…
Advert
15.09.2024 21:03
3
A+
A-

Trabzonspor – Beşiktaş Maçında Kırmızı Kart

Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki maçın ilk yarısında Edin Visca, Rafa Silva’ya sert bir müdahalede bulundu ve hakem Ali Şansalan Visca’yı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Visca, Trabzonspor – Beşiktaş rekabetindeki en erken kırmızı kartı gören oyuncu oldu.

Maçın ilerleyen dakikalarında Beşiktaş’tan Masuaku, Enis Bardhi’ye sert bir müdahalede bulundu ve hakem Şansalan ona sarı kart gösterdi. Trabzonspor bu karara itiraz etti ve Şansalan’ın pozisyonu VAR hakemiyle izleme talebinde bulundu ancak hiç bir tavsiye gelmedi.

Kırmızı kartlı Trabzonspor, Okay Yokuşlu ile kazandığı bir faul sonucu Beşiktaş’a karşı öne geçmeyi başardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.