DOLAR
34,0756
EURO
38,0651
ALTIN
2.834,29
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Trabzonspor’un yeni transferi Simon Banza’dan Beşiktaş’a mesaj: Her zaman hazırım!

Trabzonspor’un yeni transferi Simon Banza’dan Beşiktaş’a mesaj: Her zaman hazırım!
Advert
11.09.2024 16:54
4
A+
A-

Simon Banza Trabzonspor’da

Trabzonspor’un Braga’dan kiraladığı Simon Banza, Beşiktaş maçı öncesi Trabzon’a geldi. Şenol Güneş’in onay vermesi halinde hafta sonu yapılacak Beşiktaş maçında Trabzonspor’un gol umudu olacak Banza, havalimanında gazetecilere konuştu.

Transfer Süreci

Simon Banza, transfer sürecini şöyle değerlendirdi: “Trabzonspor’da olduğum için çok mutluyum. Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Umarım Trabzonspor’la birlikte büyük başarılar elde ederiz. Trabzonspor, transferim için çok ilgili davrandı. Ben de aynı şekilde ilgiyle karşılık verdim. Gelmeye kararlıydım. Tüm görüşmeler çok iyi geçti. Bana sunulan proje beni heyecanlandırdı. Transfer bu sayede çok hızlı gelişti. En iyimi yapmaya çalışacağım. Çok gol atıp takıma katkı sağlamak istiyorum.”

Beşiktaş Maçı

Trabzonspor’un hafta sonunda oynayacağı Beşiktaş maçı için Banza, “Her zaman Beşiktaş maçı için hazırım.” dedi.

99 Numarası

Son olarak Banza, Trabzonspor’da 99 numaralı formayı giyeceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.