DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Rodri Sanchez, Real Betis’ten ayrılıyor: Al Arabi SC’ye transfer an meselesi

Rodri Sanchez, Real Betis’ten ayrılıyor: Al Arabi SC’ye transfer an meselesi
Advert
06.09.2024 10:42
4
A+
A-

Rodri Sanchez’in Real Betis’ten Ayrılmasına Ramak Kaldı

Rodri Sanchez’in Real Betis’ten ayrılacağı kesinleşti, ancak resmi açıklama henüz yapılmadı.

Real Betis, dün Al Arabi SC ile Sanchez’in transferi için yaklaşık 8 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Transfer, Extremadura doğumlu oyuncunun bugün Doha’ya gidip sağlık kontrollerinden geçmesi ve sözleşmesini imzalamasıyla resmileşecek.

Talayuela’lı orta saha oyuncusu, Katar Yıldızlar Ligi ekibiyle 30 Haziran 2027’ye kadar üç yıllık sözleşme imzalayacak. Sanchez, bu süre zarfında yaklaşık 12 milyon euro kazanacak, bu da Betis’teki maaşının neredeyse dört katı.

Bu maaş farkı, Sanchez’in kariyerine yeni bir ligde devam etme kararını büyük ölçüde etkiledi. Sözleşme ayrıca ona 27 yaşındayken Avrupa’ya dönme fırsatı da verecek.

Real Betis için bu transfer, sportif açıdan kolay bir karar olmadı. Kulüp, geçen yıl Luiz Felipe’nin ayrılmasıyla benzer bir durum yaşamış ve transfer dönemi kapalıyken bir oyuncu daha kaybetmiş olacak.

Teknik direktör Manuel Pellegrini, özellikle Nabil Fekir’in vedası ve Isco’nun ameliyat geçirmesiyle daha da zorlaşan planlarını yeniden gözden geçirmek zorunda kalacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.