DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Lugano Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Beşiktaş Avrupa Ligi maçında muhtemel 11’ler…

Lugano Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Beşiktaş Avrupa Ligi maçında muhtemel 11’ler…
Advert
22.08.2024 17:48
2
A+
A-

Lugano – Beşiktaş Maçı Bilgileri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile deplasmanda 22 Ağustos Perşembe günü karşılaşacak. Maç, Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetiminde saat 21.30’da başlayacak. Siyah-Beyazlılar, tur için avantajlı bir skor almak istiyor.

S Sport Plus Bilgileri

Lugano – Beşiktaş maçı, S Sport Plus Paketi kapsamında şifreli olarak yayınlanacak. Paketi S Sport Plus’ın internet sitesinden satın alarak telefon, tablet, bilgisayar veya akıllı televizyon üzerinden izleyebilirsiniz.

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş, Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile Thun şehrinde mücadele edecek. Maç, 22 Ağustos Perşembe günü saat 21.30’da başlayacak ve S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi play-off turundaki Lugano karşılaşmasını Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek. Yardımcılıklarını vatandaşları D. Wollenberg Rasmussen ve Steffen Bramsen yapacak. Dördüncü hakem Mikkel Redder, VAR olarak Hollanda’dan Rob Dieperink ve AVAR olarak Erwin Blank görev alacak.

Beşiktaş’ı İsviçre’ye Rahmi Koç Uğurladı

Lugano maçı için İsviçre’ye giden Beşiktaş kafilesini havalimanında Rahmi Koç uğurladı. Siyah-Beyazlılar, özel bir uçakla Thun kentine hareket etti. Rahmi Koç, Beşiktaş başkanı Hasan Arat ve teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bir süre sohbet ederek temsilcimize başarı diledi.

Van Bronckhorst: İyi Bir Performans Sergileyerek Avantajlı Bir Skor İstiyoruz

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lugano maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Maça odaklandıklarını ve iyi bir performans sergileyerek rövanş öncesi avantajlı bir skor almak istediklerini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.