DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

3 koldan Avrupa’ya! Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir play-off turunda…

3 koldan Avrupa’ya! Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir play-off turunda…
Advert
22.08.2024 11:04
2
A+
A-

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Play-off’ları Başlıyor

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nin ikinci turuna, Trabzonspor ve Başakşehir ise Konferans Ligi’nin üçüncü turuna çıkmak için son aşamaya geldiler. İlk maçlar deplasmanda oynanırken, rövanşlar 29 Ağustos’ta iç sahada yapılacak.

Lugano, Beşiktaş’ın Tekrar Karşısında

Beşiktaş, İsviçre’den Lugano ile karşılaşacak. İki takım geçen yıl da karşılaşmıştı ve Beşiktaş, İstanbul’da 3-2 kaybettikten sonra deplasmanda 2-0 kazanmıştı. Lugano, daha önce Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe’yi elemeyi başaramamıştı.

Trabzonspor ve Başakşehir Konferans Ligi’nde

Avrupa Ligi elemelerinde Rapid Wien’i geçemeyen Trabzonspor, Konferans Ligi’nde bir başka İsviçre ekibi St. Gallen ile eşleşti. Başakşehir ise İrlanda’dan St. Patrick’s ile karşılaşacak. Beşiktaş, play-off turunu geçemezse Konferans Ligi’ne katılacak. Trabzonspor ve Başakşehir’in elenmeleri halinde Avrupa maceraları sona erecek.

Muhtemel İlk 11’ler:

[Resim]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.