DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Kahve içerken uçağı kaçırdı, ölümden kurtuldu

Kahve içerken uçağı kaçırdı, ölümden kurtuldu
Advert
11.08.2024 09:39
3
A+
A-

Uçağa Binmeyen 10 Kişi Hayat Kurtardı

Brezilya’da düşen uçağın kurban sayısı 61’e yükseldi, ancak uçuşa yetişemeyen 10 kişi ölümden kurtuldu.

Adriano Assis adlı yolcu, uçuş saatinden önce havalimanına geldi ve zaman öldürmek için kafeye gitti. Kahvesini içip çalışırken uçuş saatini kaçırdığını fark etti. Kafeye gittiğinde yetkililer kapıları bir saat önce kapattıklarını söyledi. Assis görevliyle tartışınca gerginlik çıktı.

Assis, “Geç kaldığımı fark ettiğimde kapıya koştum ama kapıları çoktan kapatmışlardı. Yetkiliyle tartıştıktan sonra kazayı haber aldım. Çok tuhaf duygular yaşadım. Yetkilinin yanına gittim, görevini harika yaptığı için sarıldım ve özür diledim” dedi.

9 yolcu da hava yolu şirketinin ismi ve uçuş numarasını karıştırdığı için uçuşu kaçırdı.

9 Ağustos’ta São Paulo yakınlarında düşen uçakta bulunan 57 yolcu ve 4 mürettebat hayatını kaybetti. Kaza sonucu oluşan yangın nedeniyle cesetlerde kimlik tespiti zorlaşıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.