DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Okan Buruk: Galatasaray’ı karıştırmaya çalışıyorlar

Okan Buruk: Galatasaray’ı karıştırmaya çalışıyorlar
Advert
10.08.2024 00:53
2
A+
A-

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Sarı kırmızılıları karıştırmaya çalışanların olduğunu ifade eden Buruk, tüm oyuncularından memnun olduğunu vurguladı.

‘Fırsatları Değerlendiremedik’

“Maç öncesinde Hatay’dan gelen depremzede çocuklar sahaya bizimle çıktı. Oradaki insanları unutmuyoruz. Onları her zaman hatırlamalıyız. Hatayspor ve teknik ekibini tebrik ediyorum. Maça çok iyi başladılar. Lige başlamak zordu. Sıcak ve nemli hava performansımızı düşürdü. Genel anlamda oyuncularımın isteğinden memnunum. İlk yarı golü bulabilirsek çok farklı olabilirdi. İkinci yarı da birçok gol pozisyonunu kaçırdık. Bu da dışarıdaki insanları ‘gol atamayacaklar mı?’ düşüncesine itiyor.”

”Güçlü bir taraftar grubumuz var. Bu galibiyete emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geçen hafta kaybetmiştik ve burada 1-0 geriye düştük. Buna rağmen destekleri devam etti.”

‘Adaptasyon Süreci Zorlu’

“Batshuayi’nin son dakika gollerine geçen seneden alışmıştık. Bugün bizim için attığı için mutluyuz. Gerçek Galatasaray taraftarları nasıl maç kazanabileceğimizi gösterdi. Daha iyi yapabileceğimizi biliyoruz. 1 yıllık bir yorgunluk var. İki yıl üst üste şampiyon olan bir takımın adaptasyonu zor oluyor. Maçı kazanma arzumuz maçın çok daha üstündeydi. Oyuncular gerçek performanslarına önümüzdeki günlerde ulaşacak.”

‘Karıştırmaya Çalışanlar Var’

“Teknik direktörler maç içinde bazı şeyleri yaşar. Beşiktaş maçında yaptığımız değişikliklerde oyun olarak geri gitmiştik. Bugün tam tersi oldu. Batshuayi’nin son dakika golüne geçen seneden aşinaydık. Bugün bize attığı için sevinçliyiz. İkili oyunları bu maçta çok iyiydi. Lucas ve Sara iyi performans gösterdi. Genel olarak tüm oyunculardan memnunum. Dışarıdan, sosyal medyadan Galatasaray’ı karıştırmaya çalışan çok büyük bir kesim var. Bazen içimizden de benzer sesler duyabiliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.