DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Alex de Souza Türkiye’deki pahalılığa şaşırdı

Alex de Souza Türkiye’deki pahalılığa şaşırdı
Advert
01.08.2024 11:33
2
A+
A-

Alex de Souza Türkiye’nin Pahalılığı Üzerine Konuştu

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, 12 yıl sonra Antalyaspor teknik direktörü olarak Türkiye’ye döndü. Türkiye’de pahalılığın arttığını gözlemlediğini söyledi.

Arda Güler Hakkında Düşünceleri

De Souza, Arda Güler’in Real Madrid’de iyi performans gösterdiğini ve önemli bir kariyere sahip olacağını belirtti.

Gerçek Metin:

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Alex de Souza, Türkiye’ye 12 yıl sonra Antalyaspor teknik direktörü olarak geri döndü. Rafine TV’ye açıklamalarda bulunan Alex de Souza, Türkiye’deki pahalılık hakkında da konuştu.

Sunucu Merve Toy’un “Türkiye genel olarak pahalı bu arada… Türkiye’de uzun yıllar yaşadığı için kıyaslama şansı oldu mu?” şeklindeki sorusuna Alex de Souza,
“Evet, açıkçası ben de bunu düşünmüştüm. Yıllar sonra Türkiye’ye döndükten sonra, korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim. Bunun yanında futbol da çok fazla para gerektiren bir sektör olduğu için burada da pahalılık göze çarpıyor” yanıtını verdi.

Real Madrid’de forma giyen Arda Güler hakkındaki düşüncelerini de açıklayan Alex de Souza, şu ifadeleri kullandı:

“Ben aslında Arda Güler’i bu kadar tanınmadan önce, Arda Güler olmadan önceden tanıdım. Çünkü o dönemler ismi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştı ve insanlar birbirlerine yavaş yavaş söyleyeme başlamışlardı. Benim de o dönemde Türkiye’ye olan ziyaretlerimden birinde, kulüp yönetiminden de izin alarak kendisiyle bir görüşme yaptım. Kendisiyle fikir alışverişinde bulundum. Daha sonrasında da bu söylediğiniz Şampiyonlar Ligi final maçında, Manchester City maçıydı zannediyorum. O zaman da bir görüşme yaptık. Kendisiyle fikir alışverişinde bulundum. Kendisine iyi dileklerde bulundum.

Ve şu anda iyi bir çıkış yaptı. Real Madrid’de oynuyor. Türkiye Milli Takımı’nın çok önemli bir futbolcusu. Kendisinin çok önemli bir kariyere sahip olacağını öngörüyorum. Büyük başarılarla ilerleyecektir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.