enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C

Ferdi Kadıoğlu’nun takımına 90+3’te büyük şok: ‘Futbolun cilvesi’ dedirten olay

Ferdi Kadıoğlu’nun takımına 90+3’te büyük şok: ‘Futbolun cilvesi’ dedirten olay
Advert
26.10.2024 19:23
0
A+
A-

Paragraf 1:

Brighton, milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu’nun formasını giydiği maçta Wolverhampton karşısında 2-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve son dakikalarda yediği golle galibiyeti elinden kaçırdı. Wolverhampton’ın son golünden önce yaşananlar, “futbolun cilvesi” olarak yorumlandı.

Paragraf 2:

Maça ilk 11’de başlayan Ferdi Kadıoğlu ve Brighton, 45. dakikada Danny Welbeck’in golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 tamamladı. İkinci yarıya daha agresif başlayan Wolverhampton, eşitliği sağlamak için yoğun çaba gösterdi. Ancak 85. dakikada Evan Ferguson’un kaydettiği golle Brighton skoru 2-0’a taşıyarak taraftarı önünde galibiyet için önemli bir avantaj yakaladı.

Paragraf 3:

Maçın sonlarına doğru Wolverhampton, 88. dakikada Ryan Ait Nouri’nin golüyle farkı bire indirdi ve maça yeniden tutundu. Uzatma dakikalarında Brighton büyük bir fırsatı değerlendiremedi. Wolverhampton yarı sahasında kazanılan topta, ceza sahasına doğru dört Brighton oyuncusu ilerledi. Karşılarında yalnızca bir Wolverhampton savunmacısı vardı.

Paragraf 4:

Sağ kanattan hızlıca topu süren Mats Wieffer, yanında yalnız başına ilerleyen üç takım arkadaşına pas vermek yerine topu Wolverhampton’lı Tommy Doyle’a gönderdi. Bu, net bir gol şansının harcanması anlamına geliyordu. Doyle, pozisyonun devamında hızlıca atağı başlatarak Brighton savunmasını hazırlıksız yakaladı ve topu Matheus Cunha’ya aktardı. Cunha, rakip yarı sahada Cunha ile buluştuktan sonra ceza sahasına kadar ilerledi. Sağ çaprazdan yaptığı vuruş savunmaya çarpıp yön değiştirdi ve üst direğe dokundu ve ağlarla buluştu.

Paragraf 5:

Bu sonuçla alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Wolverhampton, son dakikalarda bulduğu gollerle ikinci puanını aldı. Brighton ise 16 puana ulaştı.

Paragraf 6:

Öte yandan, milli yıldızımız Ferdi Kadıoğlu, 72. dakikada yerini Brajan Gruda’ya bıraktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.