enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C

Georgina Rodriguez’den hayranlarını üzen haber

Georgina Rodriguez’den hayranlarını üzen haber
Advert
25.10.2024 15:22
0
A+
A-

Cristiano Ronaldo’nun Eşi Georgina Rodriguez Zatürre Nedeniyle Hastanede

Dünyaca ünlü çift Cristiano Ronaldo ve eşi Georgina Rodriguez, zor bir sağlık sorunu yaşıyor. Georgina Rodriguez, Instagram hesabındaki açıklamasında zatürre nedeniyle dört gün hastanede kaldığını duyurdu.

Ronaldo’nun 30 yaşındaki eşi, taburcu olduktan sonra kendisine bakan hastane personeline teşekkürlerini sundu.

“Sonunda Eve Dündüm”

Georgina, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, Riyad’daki Suudi Alman Hastanesi’nde tedavi gördüğünü belirtti. Ayrıca bir buket çiçek ve geçmiş olsun kartının fotoğrafını paylaştı ve hayranlarına şu mesajı iletti:

“Sonunda eve döndüm! Zatürre nedeniyle hastanede dört gün geçirdim. Şimdi daha iyiyim ama hala ailemle evde dinleniyorum. Hastanedeki tüm personele, doktorlara, hemşirelere ve herkese çok teşekkür etmek istiyorum.

Bana harika baktılar ve bundan dolayı çok minnettarım. Bu kadar güzel bir konaklama için hepinize teşekkürler.”

Georgina’nın hastalığı sırasında Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’da iki maça çıktı.

Uzun Süreli Birliktelik

Ronaldo ve Georgina, 2016 yılında Madrid’deki bir Gucci mağazasında çalışırken tanıştılar. O zamandan beri birlikteler. Altı çocukları bulunuyor: Ronaldo’nun taşıyıcı annelik yoluyla dünyaya getirdiği üç çocuğu ve Georgina’nın doğurduğu üç küçük çocuğu. Çift, Ronaldo’nun oynadığı takımların bulunduğu şehirlerde yaşadı: Madrid, Torino, Manchester ve şimdi de Suudi Arabistan. Ronaldo, son zamanlarda milli takım görevi için Avrupa’ya gitti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.