enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2812
EURO
37,1009
ALTIN
3.023,69
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C

Erdoğan TUSAŞ baskını sürerken görüntü servis edenlere öfkeli

Erdoğan TUSAŞ baskını sürerken görüntü servis edenlere öfkeli
Advert
25.10.2024 19:59
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TUSAŞ Terör Saldırısına İlişkin Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen ve beş kişinin ölümüne yol açan terör saldırısına ilişkin yorumlarda bulundu. Erdoğan, saldırının ardından medyanın sorumsuz davrandığını öne sürdü.

Medyanın Sorumsuz Davranışı

Erdoğan, bazı medya kuruluşlarının saldırıya ilişkin görüntüleri yayınlamalarını eleştirerek şunları söyledi: “Medya, bu tür olaylarda kötü bir sınav veriyor. Görüntüleri yayınlayanlar, devletimizin ve kurumlarımızın güvenliğine telafisi zor zararlar veriyor.” Cumhurbaşkanı, terör saldırıları gibi hassas konularda medya kuruluşlarının daha sorumlu davranmalarını beklediklerini vurguladı.

Hava Kuvvetlerinin Karşı Harekatı

Erdoğan, saldırının ardından Türkiye’nin hızlı bir şekilde yanıt verdiğini söyledi: “Hava Kuvvetlerimiz ve MİT Başkanlığımız, bu alçak saldırıya Suriye ve Irak’taki terör hedeflerini imha ederek katbekat karşılık verdi.” Cumhurbaşkanı, geri adım atmayacaklarını ve teröristlere karşı kararlılıkla mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Türkiye’nin Tehditleri Ortadan Kaldırma Kararlılığı

TUSAŞ saldırısında iki teröristin ölü ele geçirildiğine dikkat çeken Erdoğan, Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit eden tüm unsurları kaynağında bertaraf edeceğini vurguladı: “Bu kalleşliklerin arkasındaki kirli amaçları ve terör baronlarını biliyoruz. Milletimizin huzuruna yönelik tehditler, terör baronlarını vuracak.”

Terörün Hedefleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırılarının yalnızca can kaybına yol açmakla kalmayıp, toplumda korku ve psikolojik tehdit oluşturmayı amaçladığını ifade etti. Erdoğan, bazı çevrelerin bu amaçlara bilerek veya bilmeyerek hizmet ettiğini öne sürerek, sosyal medya ve medya sorumsuzluğuna tepki gösterdi: “Reyting kaygısına düşülmemeli; milletin çıkarları önemlidir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.