enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2327
EURO
37,0051
ALTIN
3.025,46
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

NBA’de yeni sezon başlıyor: Lebron James 5 yeni rekor daha kırabilir

NBA’de yeni sezon başlıyor: Lebron James 5 yeni rekor daha kırabilir
Advert
22.10.2024 17:46
0
A+
A-

NBA’de LeBron James’in Kırabileceği Rekorlar

LeBron James, NBA’in en büyük oyuncularından biri olarak biliniyor ve sayısız rekorun sahibi. Bu sezon, daha da fazla rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Dakika Rekoru

James, kariyeri boyunca 56.697 dakika sahada kaldı ve bu alanda NBA’de ikinci sırada yer alıyor. Kareem Abdul-Jabbar ile arasındaki 849 dakikalık farkı kapatması halinde, en çok dakika oynayan oyuncu rekorunu kıracak.

Maç Sayısı

James, şu ana kadar 1.492 NBA maçına çıktı ve en çok maç oynayanlar listesinde altıncı sırada. Robert Parish’in 1.611 maçlık rekoruna ulaşması için sakatlıksız bir sezon geçirmesi gerekiyor.

Maç Kazanım Payı (Win Shares)

James, Abdul-Jabbar’ın ardından “win shares” üreten ikinci oyuncu konumunda. Birkaç iyi performans sergilemesi halinde bu rekoru da kırabilir.

Kaçırılan Şutlar

Olumsuz bir istatistik gibi görünse de James, en çok kaçırılan şut kategorisinde de zirveye oynuyor. Kobe Bryant’ın rekoruna sadece beş şut uzaklıkta ve sezonu açılış maçında bu rekoru kırabilir.

İsabetli Şutlar

James, Abdul-Jabbar’ın ardından tüm zamanların en çok isabetli şuta sahip oyuncusu olmak için ilerliyor. Birkaç sezon içinde bu rekoru da kırması muhtemel.

LeBron James, NBA tarihindeki en muhteşem oyunculardan biri olmaya devam ediyor ve bu sezon da yeni rekorlara imza atması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.