enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2308
EURO
37,0045
ALTIN
3.022,06
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Edin Dzeko’dan itiraf: ‘Bana göre çok garip bir karardı’

Edin Dzeko’dan itiraf: ‘Bana göre çok garip bir karardı’
Advert
19.10.2024 13:35
3
A+
A-

Edin Dzeko: Inter’in Ayrılık Kararı ‘Garipti’

Fenerbahçe’nin golcüsü Edin Dzeko, 2023 yazında Inter’den ayrılmasının kulüp tarafından alınan “garip bir karar” olduğunu ifade etti.

Tecrübeli golcü, Inter’in Romelu Lukaku’ya kadroda yer açmak için kendisiyle yollarını ayırmasını şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.

Dzeko, “Eğer bu yolu seçtilerse, hem teknik heyet hem de yöneticiler böyle bir karar üzerinde hemfikir olmuştur. Ancak bana göre bu garip bir karardı. Şampiyonlar Ligi finali de dahil olmak üzere tüm kritik maçlarda görev alan bir oyuncuyu bedelsiz olarak kadroda tutabilirlerdi.” dedi.

Dzeko, Inter’de geçirdiği süre boyunca herkesin kendisine iyi davrandığını vurguladı. “Başta bu kararı anlamakta zorlandım, ama zamanla saygı duydum.” dedi.

Dzeko, “Herkes eleştirebilir, ama sizce bir teknik direktör, yedek kulübesindeki bir oyuncudan daha zayıf birini sahaya sürer mi?” diye sorarak hocasının kendisine duyduğu güvenin altını çizdi.

Inter’den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Dzeko, Türkiye’deki ilk sezonunda harika bir performans sergiliyor. Süper Lig’de 21 gol atan yıldız oyuncu, kariyerine etkileyici bir başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.