enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2867
EURO
37,2083
ALTIN
2.979,97
BIST
9.054,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Ertuğrul Doğan: Abdülkadir’i kapının önüne koydum!

Ertuğrul Doğan: Abdülkadir’i kapının önüne koydum!
Advert
17.10.2024 17:56
0
A+
A-

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Öğrencilerle Söyleşide

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Özellikle Abdülkadir Ömür ve Ünal Karaman konuları ilgi çekti.

Ünal Karaman Olayı

Ünal Karaman’a teşekkür edilmediği yönündeki soruya Doğan, “Karaman’ın istifasının o dönemde yaşanmasını istemezdik. Ancak başkanımızla yaşadığı bir sorun nedeniyle basın önünde çıkış yaptığından görevine son verildi. Kurumsal kimlik önemlidir. Hiç kimse Trabzonspor’a Karaman’ın yaptığı katkılardan fazlasını katamaz.” dedi.

Abdülkadir Ömür’ün Ayrılığı

Ömür’ün ayrılma sürecine değinen Doğan, “Ömür, ‘Bu formayı artık giymek istemiyorum’ dediğinde formayı çıkardım ve kapının önüne koydum. Trabzonspor altyapısından yetişen biri için böyle bir durum yaşanmasını istemezdik.” diye konuştu.

Abdullah Avcı En Az Ödeme Yapılan Antrenör

Doğan, ayrılan antrenörlere yapılan ödemelere ilişkin, “7 yıldır başkanlık yapıyorum ve Abdullah Avcı’ya en az ödeme yapılan antrenör oldu.” ifadelerini kullandı.

Kulübün Satışı

Kulübün satışı konusundaki soruya Doğan, “İlgi mektubu aldık ancak yasal olarak Türkiye’de kulüp satışları mümkün değil. Kanun değişirse farklı konuşabiliriz.” cevabını verdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu’na Yanıt

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nun Beşiktaş-Trabzonspor maçı sonrasında hakeme telefon edip tebrik ettiği yönündeki sözlerine Doğan, “Hacıosmanoğlu iyi bir Trabzonsporludur ancak bu sözleri söylememeliydi. Hakem o gün Beşiktaş forması giydi.” diye yanıt verdi.

Transferler

Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu ve Gift Orban transferleri için “Hocamız bir rapor hazırlıyor. İstediği oyuncuları koşullarımız müsaitse alacağız.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu ile İlişki

Ağaoğlu ile yaşadıkları sorunların sorulması üzerine Doğan, “O dönem Trabzonspor ciddi ekonomik sorunlar yaşıyordu. Bir yol ayrımına geldik. Kendisine teşekkür ettim ancak o günden sonra görüşmedik.” dedi.

Fatih Tekke Neden Gelmedi?

Doğan, Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a getirilmemesiyle ilgili, “Tekke başarılı bir antrenör. Bundan sonra isterim. Ancak o dönem yaşadığımız sorunlardan dolayı farklı bir hoca tercih ettik.” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.