enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2895
EURO
37,2407
ALTIN
2.987,92
BIST
8.954,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Mourinho, Acun Ilıcalı ve Ali Koç’tan 3’lü zirve

Mourinho, Acun Ilıcalı ve Ali Koç’tan 3’lü zirve
Advert
15.10.2024 12:06
2
A+
A-

Milli Aradan Sonra Önemli Gelişmeler

Milli arada Samsunspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe’de kritik bir yemek toplanıldı. Başkan Ali Koç, Teknik Direktör Jose Mourinho ve Asbaşkan Acun Ilıcalı, takımın durumu hakkında bir araya geldi.

Mourinho’nun Görüşleri

Mourinho, takımla ilgili düşüncelerini Koç ve Ilıcalı ile paylaştı. Üst üste maç oynayan Mert Müldür’ün performansından memnun olmadığını ve sakat Bright Osayi-Samuel’in dönmesini beklediğini belirtti.

Kostic ve Oosterwolde’nin Yeni Rolleri

Mourinho, Filip Kostic’i sol bekte kullanmayı ve Jayden Oosterwolde’yi stopere kaydırmayı düşündüğünü açıkladı.

Szymanski’nin Önemi

Portekizli teknik adam, performansı eleştirilen Sebastian Szymanski’yi hala önemli bir oyuncu olarak gördüğünü vurguladı.

Dönüşümlü Oyun

Mourinho, İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder’in az süre almasından kaynaklı rahatsızlıklarını bildiğini ve milli ara sonrası bu konuda değişiklik yapacağını söyledi. İleri uçta Edin Dzeko ve Youssef En-Nesyri’nin dönüşümlü oynayacağını belirtti.

“Panik Yok

61 yaşındaki teknik adam, “Paniğe gerek yok, her şeyi kontrol altına alacağım” ifadelerini kullanarak güven verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.