enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2020
EURO
37,1152
ALTIN
2.981,85
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Köfteci Yusuf’ta rüzgar tersine dönüyor

Köfteci Yusuf’ta rüzgar tersine dönüyor
Advert
15.10.2024 16:41
2
A+
A-

Köfteci Yusuf’un Popülaritesi Tartışmalara Rağmen Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın sahte ürün satan firmaları açıklamasıyla gündemi sarsan Köfteci Yusuf, iddialara rağmen yoğun ilgi görüyor. Son dönemde bir şubesinde çekilen görüntüler, “Rüzgar tersine döndü” yorumlarına yol açtı. Mağazaların tekrar dolup taşması, bir iletişim kampanyasının sonucu mu yoksa halkın iddialara inanmadığının bir göstergesi mi, henüz bilinmiyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığını korumak için gıda sektöründe düzenli olarak denetimler yapıyor ve uygun olmayan ürünleri duyuruyor. Şubat ayında yapılan denetimlerde, ünlü köfte zincirinin bazı şubelerinde domuz eti kullanıldığı tespit edildi ve bu, Köfteci Yusuf için büyük bir şok yarattı.

Destek Yağdı, Şubeler Doldu

42 ilde 278 şubesi bulunan Köfteci Yusuf’a haksızlık yapıldığını düşünen vatandaşlar, firmayı desteklemek için şubelere akın etti. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, bir şubenin tamamen dolu olduğu görüldü. Kısa sürede viral olan bu görüntülerde, “Yusuf iyi reklam yaptı”, “Bence Yusuf’u kuyuya attılar ama halk çıkaracak” gibi yorumlar dikkati çekti.

Erdoğan’dan Savunma Hakkı Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Köfteci Yusuf tartışmalarına dahil olarak şu açıklamayı yaptı: “İlgili köftecideki denetimde uygunsuz gıdalar tespit edildi. Suç duyurusunda bulunuldu ve itirazlar sonucunda Bakanlığımızın kararı kabul edildi. Yargı süreci tamamlandı ve denetim raporu yayınlandı. Bakanlığımızın işlemleri yargı denetimine tabidir ve herkesin kendini savunma hakkı vardır. Neticede mahkeme karar veriyor ve Bakanlık da sonucu yayınlıyor. Bu tür denetimlerimiz devam edecek.”

Köfteci Yusuf hakkındaki iddialar ve mahkeme süreci devam ederken, firmanın şubelerindeki yoğunluk dikkat çekmeye devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.