enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2822
EURO
37,2128
ALTIN
2.980,73
BIST
9.052,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Avrupa basını böyle duyurdu: Eşi benzeri görülmemiş!

Avrupa basını böyle duyurdu: Eşi benzeri görülmemiş!
Advert
30.09.2024 14:18
3
A+
A-

Başlık: Jose Mourinho’nun Dizüstü Bilgisayarı Protestosu Dünya Gündeminde

Giriş:
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçında verdiği ofsayt kararı sonrası yaptığı hareketiyle yine gündeme oturdu. Mourinho, laptopunu yayıncı kuruluş kamerasına koyarak kararı protesto etti.

Dünya Basınından Yorumlar:

  • Daily Mail: Mourinho, takımının verdiği ofsayt kararı sonrası dizüstü bilgisayarını kullanarak hayal kırıklığını dile getirdi. Ekran görüntüsü, Mourinho’nun yetkililerin hatalı karar verdiğini göstermek istediği sabit bir görüntüydü.

  • Daily Record: Mourinho, hakem kararını protesto etmek için dizüstü bilgisayarı çıkarınca sarı kart gördü. Portekizli teknik adam her zaman ilgi odağı olmayı seviyor.

  • Blick: Mourinho, benzersiz bir hareketle sarı kart alarak yine gösteriye imza attı.

  • Goal: Mourinho, Fenerbahçe’nin golünün verilmemesinin ardından dizüstü bilgisayarını gösterdiği protestosu nedeniyle cezalandırıldı.

  • L’Equipe: Mourinho, Fenerbahçe’nin maçında bilgisayarını kameraya koyarak hakemin hoşuna gitmeyen bir eylemde bulundu.

  • Daily Sports: Mourinho, kenardaki ilginç davranışlarıyla bir kez daha dikkat çekti. Bu kez, bir olayı protesto etmek için kamera kullandığı için uyarı aldı.

  • Football Italia: Mourinho, hakemlere yönelik tuhaf protestolarıyla biliniyor. Antalyaspor maçında hareketsiz bir görüntüyü kameranın önüne koyarak yine ilginç bir eylemde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.