enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Alp Kavasoğlu kimdir, makyaj artisti Alp Kavasoğlu neden öldü, kaç yaşındaydı?

Alp Kavasoğlu kimdir, makyaj artisti Alp Kavasoğlu neden öldü, kaç yaşındaydı?
Advert
24.09.2024 13:24
3
A+
A-

Alp Kavasoğlu, 43 Yaşında Hayatını Kaybetti

Ünlü makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu, ne yazık ki hayata veda etti. Meslektaşı Fezi Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzücü haberi duyurdu.

Alp Kavasoğlu’nun Ölüm Nedeni Henüz Bilinmiyor

43 yaşındaki Kavasoğlu’nun ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. Ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

Fezi Altun’dan Duyuru: Cenaze Detayları Paylaşıldı

Makeup sanatçısı Fezi Altun, Alp Kavasoğlu’nun vefatını açıklamasının yanı sıra cenaze detaylarını da paylaştı. Kavasoğlu’nun cenazesi, bugün Üsküdar Şakirin Camii’nde ikindi namazı sonrasında kılınacak ve ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.

Alp Kavasoğlu Kimdir?

Alp Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul’da doğdu. ODTÜ Sosyoloji ve Felsefe bölümlerinden mezun oldu. Bir dönem özel bir şirkette çalıştıktan sonra L’Oréal’de görev aldı. Ardından eğitim ve artistik direktör olarak Mehmet Tatlı Akademi’de çalıştı.

2010’da Trend Vision yarışmasında finalist olarak başarı elde etti. Dünyaca ünlü markalardan ve kişilerden eğitim alan Kavasoğlu, Türkiye’deki kuaförler ve makyaj sanatçılarına kendi deneyimlerini aktardı. 2016 yılında “Böyle Çok Daha Güzelsin” programında jüri üyesi olarak yer aldı.

Makyaj dünyasında saygın bir isim olan Kavasoğlu, güzellik ve makyaj alanındaki çalışmalarıyla tanınıyordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.