DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Açık
28°C

Messi’den yeni proje: “525 Rosario” ile eğlence dünyasına adım atıyor

Messi’den yeni proje: “525 Rosario” ile eğlence dünyasına adım atıyor
Advert
22.09.2024 16:30
0
A+
A-

Futbol efsanesi Lionel Messi, sahaların dışına çıkarak yeni bir projeye imza atıyor: Prodüksiyon şirketi “525 Rosario”. Bu şirket, dünya çapında kullanılabilecek birinci sınıf multimedya içeriklerinin geliştirilmesi ve üretiminden sorumlu olacak.

Messi’nin öncülük ettiği şirket, filmler, canlı spor organizasyonları, topluluk etkinlikleri, reklamlar ve sporcularla ilgili içerikler üretecek. Messi ve ailesi, projenin doğrudan yönetimini üstlenecek.

Şirketin adı, Messi’nin doğduğu ve büyüdüğü Rosario şehrine bir övgü niteliğinde. Messi, bu projede “Messi’nin Dünya Kupası: Bir Efsanenin Yükselişi” ve “Messi Amerika ile Buluşuyor” gibi yapımlara imza atan “Smuggler Entertainment” ile iş birliği yapacak.

Messi, yeni girişimiyle ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Smuggler Entertainment ile yarattığımız projeyi, küresel içerik ve deneyimler sunacak şekilde genişletmek beni çok heyecanlandırıyor.”

525 Rosario, Miami ve Los Angeles’ta ofislerle faaliyet gösterecek. Futbol sahalarındaki başarısının ardından Messi, eğlence sektöründe de adından söz ettirecek yeni bir yolculuğa adım atıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.