DOLAR
34,0756
EURO
38,0651
ALTIN
2.834,29
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Fenerbahçe’nin şikayetleri üzerine Galatasaray’dan yanıt: “Plan açığa çıktı”

Fenerbahçe’nin şikayetleri üzerine Galatasaray’dan yanıt: “Plan açığa çıktı”
Advert
19.09.2024 19:56
0
A+
A-

Galatasaray İkinci Başkanı Öztürk’ten Fenerbahçe’nin Şikayeti Hakkında Açıklama

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe’nin kulübü yedi resmi kuruma şikayet etmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Sarı lacivertli kulüp, Galatasaray’ın karaborsa bilet ve yasa dışı bahis sitesi reklamı yaptığını iddia ederek Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, SPK, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Bankalar Birliği ve TFF’ye şikayette bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, kulübün Türk futbolunun temizlenmesi ve adaletin sağlanması için ilgili tüm kişi ve kurumları göreve davet ettiğini söyledi.

Öztürk, sarı kırmızılı kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada son dönemde kulübü karıştırmak için algı çalışması yapıldığını ve bunun arkasında Fenerbahçe’nin olduğunu söyledi.

Öztürk’ün Açıklaması:

“Son zamanlarda kulübümüze karşı yapılan algı çalışmalarının arkasında Fenerbahçe’nin olduğunu görünce şaşırdık.

Sahada kazanamayan bu zihniyet, bizi saha dışına çekmek için yeni bir oyun oynuyor. Türkiye’de en son hukuktan ve etikten bahsedecek olan kulüp, bize ders vermeye çalışıyor.

Gizlice destekledikleri saçma iddiaları sıralayıp devlet kurumlarına başvuruyorlar. Amaçları, hafta sonu oynayacağımız derbi maçı. Planları ortaya çıktı.

Kulübümüzün hesabını veremeyeceği hiçbir şey yok. Biz tüm Galatasaraylılar olarak bu karıştırma oyunlarına karşı birlik olacağız ve hafta sonu oynayacağımız maça odaklanacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.