DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Biz Miss Turkey’i tartışırken Güney Kore’de 80’lik aday var

Biz Miss Turkey’i tartışırken Güney Kore’de 80’lik aday var
Advert
17.09.2024 14:27
3
A+
A-

Dünyanın En Rengarenk Yarışmacısı: 80 Yaşındaki Choi Sun-hwa

Küresel alanda ses getiren yarışmada yaş sınırlaması kaldırıldı. Bu yenilik, 80 yaşındaki Choi Sun-hwa’yı yarışmanın en dikkat çekici isimlerinden biri yaptı. Artık yarışmacıların yaş, medeni durum veya çocuk sahibi olup olmadığı fark etmeksizin yarışmaya katılma hakkına sahip.

Choi Sun-hwa, Güzellik Yarışması’nın yaş sınırı olmadığını öğrendikten sonra torunuyla birlikte katılmaya karar verdi. Bu karar, dünya çapındaki medyanın dikkatini üzerine çekti. Choi, genç ve yaşlılara şu mesajı verdi: “Hayallerinizin peşinden gidin. Kendinize güvenin. Dışarı çıkın ve istediğiniz sosyal etkinliklere katılın. Böylece yaşlı toplum daha aktif hale gelecektir.”

Bu yarışma yalnızca güzelliği değil, her yaştan kadının kendine olan güvenini ve hayallerini takip etme cesaretini de yansıtıyor. Choi Sun-hwa’nın katılımı, Güney Kore Güzellik Yarışması’nı bu yıl daha da özel ve ilham verici kılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.