DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Villada vahşet: Bakıcıyı öldürdü, yaşlı çifti ağır yaraladı

Villada vahşet: Bakıcıyı öldürdü, yaşlı çifti ağır yaraladı
Advert
14.09.2024 14:13
2
A+
A-

Başlık: İstanbul’da Sevdiğini Öldürüp Bakıcıları Yaraladı

Giriş:

İstanbul Büyükçekmece’de, 54 yaşındaki Musa G., kendisini aldattığını düşündüğü Özbekistan uyruklu Zebiniso Dayıyavora’yı (49) bakıcı olarak çalıştığı bir evde bıçaklayarak öldürdü. Olayda, sevgilinin baktığı 87 yaşındaki M.Ö. ve 86 yaşındaki T.Ö. ağır yaralandı ve yoğun bakımda tedavi görüyor.

Musa G.’nin İtirafı:

Polis tarafından yakalanan Musa G., sorgusunda suçunu itiraf etti. Kendisini aldattığını şüphelendiği Dayıyavora ile konuşmak için eve gittiğini söyledi. Ancak aralarında çıkan kavga sırasında kendisini kaybettiğini ve ne yaptığını tam olarak hatırlamadığını belirtti.

Olayın Gelişimi:

21.30 sıralarında Büyükçekmece’de bir villadan gelen çığlık sesleri üzerine olay yerine giden polis, Dayıyavora, M.Ö. ve T.Ö.’yü bıçaklanarak ağır yaralanmış halde buldu. Dayıyavora, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. Diğer iki yaralı yoğun bakımda tedavi altında.

Şüphelinin Yakalanması:

Polis, kısa sürede şüphelinin eşkal bilgilerine ulaştı ve Küçükçekmece’de saklandığı bir evde yakaladı. Şüpheli, olayda kullandığı bıçağı ve kanlı gömleğini denize atmıştı.

Adli Süreç:

Musa G., Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.