DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Galatasaray Ebimbe için teklifini yaptı! Frankfurt’tan açıklama

Galatasaray Ebimbe için teklifini yaptı! Frankfurt’tan açıklama
Advert
11.09.2024 19:08
1
A+
A-

Galatasaray, Frankfurt’tan Dina-Ebimbe’yi Almayı Hedefliyor

Türkiye’de transfer dönemi devam ederken, Galatasaray, Frankfurt’un eski PSG’li oyuncusu Eric-Junior Dina-Ebimbe’yi kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Alman kulübüne oyuncu için 10 milyon Euro önerdi.

23 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Ebimbe, sezon sonunda Almanya’da kalmayı planlıyordu. Ancak Galatasaray’ın ilgisi karşısında tutumu merak konusu. Frankfurt ise oyuncunun satışına karşı çıkıyor.

Alman basına göre Ebimbe, Galatasaray’ın teklifini reddetti. Frankfurt Sportif Direktörü Timmo Hardung, “Junior, takımımızın ve Avrupa Ligi kadromuzun bir parçası. Bu, ona ne kadar değer verdiğimizi ve yeteneklerine olan inancımızı gösteriyor.” dedi.

Galatasaray, transferin kapanmasına az bir süre kala bu hamleyi gerçekleştirmek için girişimlerini hızlandırdı.

PSG altyapısında yetişen Ebimbe, 2023’te Frankfurt’a 6,5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Orta sahanın yanı sıra kanatta da oynayabilen Ebimbe, geçen sezon 44 maçta 10 gol attı ve 5 asist yaptı. Bu sezon henüz hiçbir resmi maçta forma giymedi.

Frankfurt Teknik Direktörü Markus Krösche, Ebimbe’nin geleceğine ilişkin, “Junior’ı satmak istemiyoruz. Oyuncu ayrılmak isterse ilgilenmek zorunda kalacağız. Transferin gerçekleşmesi için gerekli koşulların sağlanması lazım.” dedi.

Ebimbe’nin sezon başında takımın dışında kalması ve katkı sağlayamaması nedeniyle gözden düştüğü belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.